Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ από την Καλλιόπη Παπουτσάκη

Μια εκπληκτική ιδέα, μια κουραστική δουλειά, αλλά νομίζω ότι αξίζει όλα τα εύσημα η συνάδελφος ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ για το μεράκι και το κουράγιο της και εννοείται πως θα κλέψω την ιδέα της... (το 'χω άλλωστε το θέμα της κλοπής!!!)
Η ιδέα;; Μια μπουγάδα.
Η διαδικασία;; Απλή. Εκτυπώνουμε το πατρόν και κόβουμε πολλά μα πολλά ρούχα. Στη συνέχεια τα πλαστικοποιούμε και γράφουμε επάνω τα γράμματα.
Φτιάχνουμε την απλώστρα και έτοιμα:

Όχι!!! Δεν τελειώσαμε εδώ.
Έχουμε και συνέχεια. 
Η δουλειά είναι ολοκληρωμένη.

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 

 

Και τα πατρόν για τα ρούχα
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.