Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Μια βουτιά στη θάλασσα!!!

Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το Καλοκαίρι... Και πολύ το καθυστερήσαμε... Οι μέρες τελειώνουν κι εμείς δεν είχαμε μπει στο κλίμα. Λοιπόν σήμερα είναι και οι επίσημη έναρξη στο σχολείο μας. Αφού δραματοποιήσαμε το "Πετούν τα πεταλούδια" και μάθαμε το "Μπάλα παίζουν τα χταπόδια", ήρθε και η σειρά των θαλασσινών κατασκευών.
Υλικά:
Χάρτινα πιάτα, φασόλια, χαρτιά, κοχύλια και χάντρες
Διαδικασία: Ελεύθερη - Τα παιδιά βάφουν τα πιάτα και κολλούν τα υλικά για να δημιουργήσουν ένα θαλασσινό καδράκι που θα στολίσει τον πίνακα στην Είσοδο του Νηπιαγωγείου.
Έπεται και πολύ όμορφη συνέχεια αύριο :)

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας.