Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Οικονομικά Aναμνηστικά για το Καλοκαίρι

Κάθε χρόνο ψάχνω κάποιο αναμνηστικό για τα παιδιά μου. Κάτι συμβολικό που θα τους θυμίζει τη χρονιά που περάσαμε μαζί και τους συμμαθητές τους. Πέρισυ τους έδωσα μπάλες θαλάσσης, όπου γράψαμε τα ονόματά μας. Κάτι σαν αυτό:


Το κόστος στο γνωστό κατάστημα παιχνιδιών είναι μισό με ένα ευρώ το τεμάχιο, κόστος που νομίζω μπορούμε να διαθέσουμε.
Φέτος, με μισό ευρώ αγόρασα καπέλα (ροζ για τα κορίτσια και λαχανί για τα αγόρια). 

Αφού διαβάσαμε τους Δερματούληδες στο ταψί του ήλιου, κάναμε δραματοποίηση τo "μια μέρα στη θάλασσα". Εκείνη τη στιγμή λοιπόν τους έδωσα τα καπέλα για να μπορέσουν να επισκεφθούν την παραλία.
 Στη συνέχεια ο καθένας έγραψε το όνομά του ή έκανε και μια ζωγραφιά στο καπέλο του φίλου του. Έτσι τώρα όλοι έχουμε ένα καπέλο με τα ονόματα όλων των μαθητών της τάξης μας να μας θυμίζουν την υπέροχη χρονιά που περάσαμε μαζί.
 Tα καπελάκια τα φοράμε τώρα στο διάλειμμα και την Παρασκευή θα τα πάρουμε μαζί μας!!!
Καλό καλοκαίρι...

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα Μαρίνα!!!Και εμείς καπελάκια και τσάντα με στάμπα νηπιαγωγείου μας και μπλούζα με τη ζωγραφιά του νηπίου.Πόσο τρυφερή είναι αυτή η ηλικία των 5 χρόνων!!!!Τα παιδάκια σου θα σε θυμούνται για πάντα!Είμαι σίγουρη για αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα αναμνηστικά καπελάκια. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.