Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τελευταία μέρα...

Σήμερα τους πήγαμε εκκλησία. Κάθισα για τελευταία φορά με τα παιδάκια μου στο ίδιο στασίδι, όλοι μαζί. Τα κοινώνησα και ένοιωσα μεγάλη ευλογία... Γυρίσαμε στο σχολείο και τους είπα πως δεν είμαι πολύ καλά και ότι θα πρέπει να καθίσω για να κάνουμε την τελευταία πρόβα της γιορτής μας. Ο Γιάννης πήρε το λάπτοπ μου και έκανε τον DJ. Η Γεωργία ανέλαβε τα μικρόφωνα, τις κουρτίνες, τα διαδικαστικά. Το αποτέλεσμα της πρόβας τζενεράλε εξαιρετικό κι εγώ από κάτω δακρυσμένη να τα βλέπω όλα αγκαλιασμένα, πιασμένα χέρι χέρι, να χορεύουν και να σκέφτομαι ότι έζησα τις πιο ευλογημένες και συγκινητικές στιγμές σ' αυτό το σχολείο. Οι τζίτζικες να τραγουδούν "Είναι το κρύο τσουχτερό" κι εγώ αντί να γελάω με την ξεκαρδιστική χορογραφία που ετοιμάσαμε, να σκουπίζω τα ζουμιά μου... Είναι τελικά θησαυρός τα ολιγοθέσια σχολεία. Οι δεσμοί που αναπτύσσονται ανάμεσα στα παιδιά και σε μας είναι μοναδικοί - σχεδόν οικογενειακοί !!! Αυτές οι σχέσεις δε συγχωνεύονται κύριοι του Υπουργείου... Θα μου λείψουν όλοι τόσο πολύ...

5 σχόλια:

  1. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση Μαρίνα. Σ'ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές, πρωτότυπες και δημιουργικές δράσεις που μοιράστηκες με όλους. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στιγμές μοναδικές και ανεκτίμητες ........
    καλό καλοκαίρι Μαρινάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SITE ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΥΠΗ ....ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΣΣΑΣ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.