Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

O EΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ - κατασκευή 3D

 Μέρες τώρα έψαχνα μια κατασκευή του εσταυρωμένου, εύκολη και απλή. Ήθελα να τη συνδυάσω με το βιβλίο του Πάσχα που φτιάχνουμε με την αγαπητή συνάδελφο κα Ελένη. Μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα σε μια ιστοσελίδα αυτή την εικόνα που μου άρεσε πολύ.
http://relialfonso.blogspot.gr/2011/03/manualidades-para-semana-santa.html

Την εκτύπωσα σε μπεζ χαρτονάκι και την έδωσα στα παιδιά. Βγήκε πολύ όμορφο αποτέλεσμα επειδή είναι μεγάλη και τρισδιάστατη κατασκευή...

Εύχομαι να σας αρέσει!!!
Keep sharing!!!


5 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ..ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ! Η σελίδα σας αργεί πολύ να ανοίξει και..είναι λίγο κουραστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα. Άξιζε το ψάξιμο, Μαρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυχαριστώ πολύ. Η σελίδα αργεί επειδή έχει πολλά γραφικά στοιχεία ή ίσως η σύνδεσή σας δεν είναι πολύ γρήγορη. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.