Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Beebot και Μνημεία

Στο Ευρωπαϊκό μας έργο "Το Κρυφτό του Μόρφη" ασχολούμαστε με τα μνημεία. Πρόσφατα αποκτήσαμε και Beebot και είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τις ίδιες δραστηριότητες με τους συνεργάτες μας. Έτσι λοιπόν σχεδίασα ένα χάρτη για το Beebot με τα μνημεία που εξετάζουμε φέτος. 

Αρχικά τα παιδιά προσπαθούν να τοποθετήσουν τα 16 τετράγωνα στη σειρά ώστε να ολοκληρώσουν το πάζλ.

Έπειτα, επιλέγουν το μνημείο που θέλουν και καθοδηγούν το Beebot.Το χάρτη σε μορφή .pdf για εκτύπωση μπορείτε να τον μεταφορτώσετε  από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.