Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ  "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ"
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ, 
ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ...

3 σχόλια:

  1. Προσπαθώ να δημοσιεύω διάφορα θέματα, όχι για προβολή, αλλά για ανταλλαγή ιδεών. Θα ήθελα πολύ να υπάρξει αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε ιδέες. Γι αυτό και ζήτησα να μου γράψετε αν σας ενδιαφέρουν τα όσα δημοσιεύω. Είναι απλώς η ανάγκη για επικοινωνία μιας νηπιαγωγού που είναι μόνη σε ένα νηπιαγωγείο και θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για μένα δε χρειάζεται καν να ρωτάς! Είσαι εξαιρετική, δημιουργική, ταλαντούχα, εργατική. Ολες σου οι δημοσιεύσεις απαντούν σε καθημερινά ζητήματα των νηπιαγωγών. Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.