Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Μια πολύ πεινασμένη κάμπια... ηλεκτρονικά φύλλα εργασίας.

Άνοιξη, και οι πεταλούδες έχουν την τιμητική τους.
Kαι εμείς λοιπόν, ασχοληθήκαμε με την Πεινασμένη κάμπια του Εric Carle.Το εποπτικό υλικό που κυκλοφορεί για το θέμα είναι πολύ πλούσιο. Εγώ θα σας αναρτήσω τις δικές μου δραστηριότητες.

Φύλλα εργασίας

Πεινασμενη καμπια, an interactive worksheet by zmarina79
Πεινασμένη Κάμπια, an interactive worksheet by zmarina79
liveworksheets.com


Και ένα καταπληκτικό βιντεάκι για τη μεταμόρφωση!!Κλείνω με μια άλλη πολύ ωραία δραστηριότητα που κάνουμε κάθε χρόνο, τον Κύκλο ζωής της Πεταλούδας. Φέτος τον προσεγγίσαμε και με συνεργατική διαδικτυακή ζωγραφική.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.