Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το Eργαστήρι του Αη Βασίλη έτοιμο και στην πράξη άπαιχτο!!!






Τα παιδιά φορούν το σκουφάκι του ξωτικού και τακτοποιούν τις καρτέλες στην κατάλληλη θήκη.

Μέρα με τη μέρα θα φτιάχνουν και δικές τους καρτέλες με χριστουγεννιάτικες λέξεις.

5 σχόλια:

  1. το πατρον για το κουτακι το εχει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eyxaristw para poly gia to patron...na rwtisw episis pou exeis brei ta grammmata tis alfabitou pou einai mprosta sta koutakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ CF SEMPLICE. ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου Μαρίνα , σου μιλάω στον ενικό γιατί νιώθω σαν να σε γνωρίζω , αγαπάς τα παιδιά και φαίνεται :) Συνέχισε την δημιουργική σου προσπάθεια :) Είμαι και εγώ νηπιαγωγός και αυτήν την στιγμή περιμένω να μπω σε καινούριο κτίριο με καινούρια παιδιά και όλα πάλι από την αρχή και ψάχνω ιδέες :) Μπράβο σου και πάλι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.