Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Η απονομή των διπλωμάτων μετεκπαίδευσης στις απόφοιτες του Διδασκαλείου Τ.Ε.Π.Α.Ε. Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του 10ου ορόφου του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής. Όλες οι απόφοιτες του Διδασκαλείου Τ.Ε.Π.Α.Ε. Θεσσαλονίκης θα πρέπει πριν από την ημέρα της απονομής των διπλωμάτων να επιστρέψουν την κάρτα τους στη βιβλιοθήκη της σχολής.
Ετοιμαστείτε και κανονίστε για φαγοπότι μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.